CO JSEM POŘÍDILA NA MINI a CO SE NÁM JEŠTĚ LÍBILO

Dětský festival Mini je v plném proudu, můžete ho navštívit v Kafkově domě v Praze ještě v sobotu a v neděli. Vyfotila jsem pro vás několik hraček  knížek, které by se vám mohly líbit, ale věřte, je tam toho daleko víc. A také spousta krásného oblečení a doplňků nejen pro děti.





Knížky miluju a krásným dětským neodolám, takže jsem u stánku Kidtownu koupila Tulletovy Hry stínů a Hry světel... Sama se na ně těším jako malá!


U Amadito & Friends seženete krásné knížky v angličtině - našeho oblíbeného Horáčka, ale také Prasátko Pepinu, která se nejvíc líbila mojí holčičce.


Knihkupectví Pinwheels také nabízí úžasné knížky, tohle je pro změnu další Tullet...


Jestli budu mít ještě někdy nějaké mimino, tak si pořídím tyhle fotící kartičky - u Nana Party jim říkají milníkové a v určitý den zkrátka přiložíte kartičku k dítěti, vyfotíte a už navždy budete vědět...


Kufříky se prodávají a děti si s nimi hrají. Přijďte je vyzkoušet i vy.


A co třeba kdyby v tom městském bydlely panenky od Pepe a Tete?  Dovedla bych si to představit.


A všichni se můžou houpat na prkně, protože už existuje i v mikrovelikosti pro panenky!


Dřevo samé dřevo - na obří merkur v dřevěném provedení od Perfo Systému jsem byla ohromně zvědavá. A je teda parádní! Dobře se šroubuje, dobře pasuje a můžete ho vyzkoušet.


A druhá věc, kterou jsem si chtěla určitě osahat, byla deka Široko - existuje ve dvou provedeních - merino a akryl a teda je heboučká a měkkoučká a úplně k zachumlání!


Objevila jsem také jednu úžasnou novinku, kterou by naše děti určitě milovaly - Hojdavak - houpačku pro děti od dvou let.  Můžou se do ní natáhnout a odpočívat s knížkou nebo řádit. A dělají ho i pro miminka!


A další úžasné věci pro miminka dělá firma Mimimo - závěsné mobily nad postýlku. Pro mrňousky černobílé, pro starší mimča barevné a tvarované. Lehounké jako pírko a nikdy nebudou vypadat stejně - houpou se a otáčejí, dají se pozorovat hodiny...

 A můj poslední tip je CILI - tradiční retro hračky v novém provedení. Oblékačky, kolíčky, protahovačky...


Festival probíhá v Kafkově domě ještě po celou sobotu a neděli. Je tam dětský koutek, hlídání, doprovodný program pro děti, občerstvení a spousta krásných věcí k prohlédnutí. Veškeré info najdete na festivalmini.cz.


Hezký první adventní víkend, jdete se podívat na rozsvěcení stromů?


Míša



Komentáře