... ZA POTÁPĚČE ...

Když se vaše dítko rozhodne, že chce jít na školkový maškarní karneval za potápěče... Naštěstí existuje Pinterest a tam spousta inspirace. A tak zjistíte, že potápěč není zas tak nereálný.





 
Doma jsem našla dvě velké pet-lahve a instalatérský "husí krk" - jestli máte někdo lepší nápad na dýchací trubičku sem s ním. A pak už jen to všechno dát nějak dohromady.


Největší problém byl s nabarvením petlahví. Rozhodla jsem se nalít dovnitř trochu balakrylu, zatřepat a doufat, že na plastu zaschne... Určitě by bylo efektivnější použít barevné lahve od minerálek, jsou i z pevnějšího plastu.


Bohužel pořád ještě to uvnitř nezaschlo úplně, barva po plastu stéká podle toho, jak "dýchací bomby" leží nebo stojí.


Popruhy jsem upletla na pletacím strojku. Ale můžete použít stuhy, nebo pruh pevnější látky, ustřihnout starou kabelu, určitě doma něco najdete.


A přilepila lepidlem a izolepou na kartonovou destičku.


Lahve jsme slepili žlutou lepenkou v několika pruzích a přilepili oboustrannou lepicí páskou a lepidlem na plasty k destičce.


Nakonec jsem přilepila na jednu petlahev "husí krk" a doplnili jsme několik nezbytných maličkostí - potapěčské brýle, baterku a lahvičku s pitím na karabinku k pasu a na nohy tatínkovy neoprenové ponožky do písku.


Kartonovou destičku jsme ještě dodatečně natřeli tmavě modrou temperkou, aby tolik nesvítila a splynula s modrým trikem.

 Hotovo!!! A šup na Pinterest pro další inspiraci.




Podělte se o vaše DIY karnevalové kostýmy na našem Facebooku.

Míša

Komentáře